Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Το Πολυτεχνείο Κρήτης γιορτάζει τα Χριστούγεννα!


Το Πολυτεχνείο Κρήτης γιορτάζει τα Χριστούγεννα με εκδηλώσεις για μεγάλους και παιδιά!

Στις 16 Δεκεμβρίου στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Πολυτεχνείου Κρήτης! Τα μέλη του Πολυτεχνείου εμπνεύστηκαν από τη Σχολή, τις ομάδες, τις υπηρεσίες, τα εργαστήρια και συμμετείχαν με τα πρωτότυπα στολίδια τους! Παράλληλα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση τροφίμων για φιλανθρωπικό σκοπό!

Στις 20 Δεκεμβρίου οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν με … Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα σε αθλοπαιδιές και παιχνίδια που διοργάνωσε η ομάδα TUCSports! Τα παιδιά που συμμετείχαν δημιούργησαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλιώτικο από τα άλλα …. αφού δεν είχε καμία χριστουγεννιάτικη μπάλα ή λαμπάκια!

Δείτε πως ...φτιάχτηκε το δέντρο!

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει στο 5ο SANTA RUN την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου! Συμμετέχουμε ενεργά στην πιο χαρούμενη φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της πόλης μας! Δημιουργούμε τη δική μας ομάδα « Πολυτεχνείο Κρήτης» και στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας!

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης χαρούμενες γιορτές & Ευτυχισμένο το 2016!

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012