Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Η έρευνα και η τεχνολογία – παράγοντες τοπικής ανάπτυξης

Το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης με τη συνεργασία και υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Χανίων οργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα : «Η έρευνα και η τεχνολογία – παράγοντες τοπικής ανάπτυξης»

Θα παραστούν και θα μιλήσουν οι κ.κ. Τσιχριτζής Διονύσης, Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πολυτεχνείου Κρήτης (τίτλος εισήγησης: Το τρίγωνο της γνώσης σε περιφερειακό μοντέλο), Διγαλάκης Βασίλης Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης (τίτλος εισήγησης: Το Πολυτεχνείο Κρήτης ως μοχλός τοπικής ανάπτυξης) και θα παρέμβει ο κ. Βολουδάκης Μανούσος Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων στην οδό Αν. Παπανδρέου 70 στα Χανιά και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου από τις ιστοσελίδες του ΤΕΕ Τμ. Δυτικής Κρήτης www.teetdk.gr και του ΤΕΕ Τμ. Ανατολικής Κρήτης www.teetak.gr.

Θα γίνει ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης στη διεύθυνση http://ustre.am/XERF

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012