Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης στο 1ο Φεστιβάλ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού «ΡΩΤΩ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΕΠΙΛΕΓΩ»

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετέχει ενεργά στο 1ο Φεστιβάλ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού «ΡΩΤΩ, ΜΑΘΑΙΝΩ, ΕΠΙΛΕΓΩ», το οποίο διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων διά της Υπευθύνου Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Γραφείο Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, καθώς και με τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χανίων, και θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και το Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» κατά τις ακόλουθες ημέρες και ώρες: Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 09:00-21:30, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 09:00-21:00 και Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 10:00-14:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Στo 1ο Φεστιβάλ Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το Πολυτεχνείο Κρήτης, με συντονιστή το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας, θα εκπροσωπηθεί από τις πέντε Σχολές Μηχανικών, από το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας, από Καθηγητές και εθελοντές Φοιτητές, οι οποίοι θα μιλήσουν με τους μαθητές για τις ειδικότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των νέων Μηχανικών και τους τομείς απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Πρόκειται για ένα τριήμερο γεμάτο με βιωματικά εργαστήρια και σεμινάρια, εκδηλώσεις, δράσεις, ενημερώσεις, ενημερωτικές και θεματικές συνεδρίες σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Στόχος της συμμετοχής είναι οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις Σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης και τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρουν οι ειδικότητες Μηχανικών που θεραπεύει.

Από το Πολυτεχνείο Κρήτης θα υπάρξει εισήγηση του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης και Εξωστρέφειας, Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Φώτη Κανέλλου με τίτλο «Σπουδές σε Σύγχρονες Ειδικότητες Μηχανικού και Έρευνα σε Προηγμένες Τεχνολογίες», στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Χανίων την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 και ώρα 09:45.

Στις Παράλληλες Θεματικές Συνεδρίες με θέμα «Συζητήσεις με φοιτητές και αποφοίτους του Πολυτεχνείου Κρήτης» (Studies and Job Interview Shadowing), φοιτητές και απόφοιτοι του Ιδρύματος θα μοιραστούν με τους μαθητές τις εμπειρίες τους από τις σπουδές τους στο Πολυτεχνείο Κρήτης, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, 18:00–18:30 και το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, 16:00–16:30 στην Αίθουσα 2 του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.

Δείτε εδώ το επικαιροποιημένο Γενικό Πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ ΣΕΠ.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012