Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Eπίσκεψη του Προέδρου της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Από δεξιά: η κα Γιαννούλια, ο κ. Μαράκης, ο κ. Διαμαντόπουλος, ο κ. Μπούτζουκας και ο κ. Λαγουδάκης

Δώρο στους επισκέπτες, βιολογικό ελαιόλαδο από τα δένδρα του Πάρκου

Επίσκεψη στο Πάρκο Διάσωσης Χ&Π

Από αριστερά: Ο κ. Πρύτανης, η κα Frangedis, ο κ. Μπούτζουκας και ο κ. Μαράκης

Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021, αντιπροσωπεία της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, αποτελούμενη από τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Ιάκωβο Μπούτζουκα, συνοδευόμενο από τη σύζυγό του Mia Frangedis, τον Πρώτο Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Μαράκη και την Πρόεδρο του Παγκρητίου Κληροδοτήματος κα Άννα Γιαννούλια, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Στο πλαίσιο της επίσκεψης η αντιπροσωπεία της Ένωσης είχε την ευκαιρία εθιμοτυπικής συνάντησης με τους εκπροσώπους της Πρυτανείας, τον Καθ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, Πρύτανη του Ιδρύματος και τον Αναπλ. Καθ. Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκη, Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Πρύτανη, έγινε αναφορά στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες του Πολυτεχνείου Κρήτης με την Παγκρητική Ένωση Αμερικής. Παράλληλα, συζητήθηκαν συνεργασίες για τη συνδιοργάνωση Θερινού Σχολείου με την προοπτική της κινητικότητας φοιτητών/φοιτητριών από Πανεπιστήμια των ΗΠΑ στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Στόχος είναι η πραγματοποίηση μέρους των σπουδών τους σε συνδυασμό με πολιτιστικές δραστηριότητες σχετικές με την κουλτούρα και την παράδοση της Κρήτης.

Επίσης, συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας στο πλαίσιο λειτουργίας του Πάρκου Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Παγκρητική Ένωση Αμερικής υποστηρίζει το Πάρκο από την έναρξη της λειτουργίας του. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ των δύο πλευρών, ένα εκ των οποίων ήταν βιολογικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τα ελαιόδενδρα του Πάρκου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012