Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Κατασκευές για μικρά παιδιά στο Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας & Πανίδας

Την Κυριακή 24/02/2013 στο Πάρκο Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Κατασκευές για μικρά παιδιά".
Από τις 15:30 και μετά θα βρισκόμαστε στο μικρό ελαιώνα (στο δρόμο από την είσοδο προς το Μουσείο) στο χώρο του οποίου θα τοποθετηθούν ποικίλες κατασκευές που συνθέτουν μια εναλλακτική πρόταση παιδικής χαράς, προσαρμοσμένη επάνω στα στοιχεία του τοπίου και βασιζόμενη στις δραστηριότητες των παιδιών που αυτό εμπνέει. Η σύνθεση των κατασκευών μπορεί να μεταβληθεί επιτρέποντας μια συνεχή εναλλαγή σκηνικού, αφορμή για νέο παιχνίδι.

Το απόγευμα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Μουσείου παρουσίαση της φιλοσοφίας που διέπει το σχεδιασμό υπαίθριων παιχνιδιών και χώρων μάθησης η οποία έχει ως στόχο την ενίσχυση της μαθησιακής ικανότητας μέσα από περιβάλλοντα και αντικείμενα που συμμετέχουν στη διαπαιδαγωγική διαδικασία. Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν έγιναν στα πλαίσια του μαθήματος «Αρχιτεκτονική της Μεταβλητότητας: Χώροι για Παιδιά» που πραγματοποιείται στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στην περίπτωση που ο καιρός δεν επιτρέπει υπαίθριες δραστηριότητες, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 17:00 στο χώρο του Μουσείου.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012