Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ψηφιακή Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού | 5 Ιουνίου 2020 | 11.00 π.μ.

Καθώς η πορεία της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 είναι αβέβαιη και με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με τις οδηγίες των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, η αναβληθείσα Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία είχε οριστεί αρχικά για την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, ορίζεται με απόφαση της Συγκλήτου (συνεδρίαση 526/21.05.2020) ότι θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Οι 131 απόφοιτοι αυτής της απονομής θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής στην Ψηφιακή Τελετή Απονομής μέσω κατάλληλης πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης, χρησιμοποιώντας τα ιδρυματικά τους διαπιστευτήρια, καθώς θα έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία της Τελετής. Παράλληλα, η Τελετή Απονομής θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω της σελίδας FB του Πολυτεχνείου Κρήτης για όσους συγγενείς και φίλους θελήσουν να την παρακολουθήσουν.

Τα διπλώματα, αν δεν παραληφθούν αυτοπροσώπως, θα αποσταλούν ταχυδρομικά από τις Γραμματείες των Σχολών στους αποφοίτους.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν αναλυτικές οδηγίες για την πρώτη Ψηφιακή Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012