Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Mε τη συμμετοχή του Oμότιμου Καθηγητή Ε. Γιδαράκου το νέο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του IWWG

O Διεθνής Οργανισμός IWWG (International Waste Working Group) διοργανώνει και προωθεί ένα νέο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «SARDINIA ACADEMY OF WASTE MANAGEMENT». Το πρόγραμμα αποτελείται από εβδομαδιαία διαδικτυακά σεμινάρια αφιερωμένα σε μια σειρά διαφορετικών θεμάτων διαχείρισης αποβλήτων και είναι κατάλληλα τόσο για αρχάριους, όσο και για όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες γνώσεις τους. Τα διαδικτυακά σεμινάρια προγραμματίζονται έως και τον Ιούνιο του 2021,  κάθε Πέμπτη πρωί και διαρκούν 3 ώρες, από τις 10:00 έως τις 13:00 (UTC + 1), συμπεριλαμβανομένου άφθονου χρόνου για ερωτήσεις και συζήτηση.

Στo συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετέχει ο Ομότιμος Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Ευάγγελος Γιδαράκος, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του IWWG. Το σεμινάριό του επικεντρώνεται σε θέματα διαχείρισης βιομηχανικών αποβλήτων, έχει τίτλο "Industrial Waste Management | New opportunities" και είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021.
 
Επίσης συμμετέχει ο Δρ. Kostyantyn Pivnenko, απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και πρώην μεταπτυχιακός φοιτητής του κ. Γιδαράκου, με το σεμινάριο "Chemicals of concern in waste recycling", προγραμματισμένο για την Πέμπτη 24 Ιουνίου. 

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012