Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών παρουσιάζει τη Σπιναλόγκα στα ανοικτά μαθήματα MOOCs της UNESCO

Η Αναπλ. Καθηγ. Αμαλία Κωτσάκη

Επικ. Καθ. Αλέξανδρος Βαζάκας

Δημοσιοποιήθηκε η τρίτη ενότητα των ανοικτών διαδικτυακών μαθήματων  (Massive Open Online Courses) MOOC-UNESCO 'Tourism Management at UNESCO World Heritage Sites' με τη συμμετοχή της Αμαλίας Κωτσάκη και του Αλέξανδρου Βαζάκα, Καθηγητών της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το θέμα του μαθήματός τους έχει θέμα την Σπιναλόγκα:

MOOC  Volume 3 Chapter 5: Interpretation. Stories and Memories
Case study:  SPINALONGA
Amalia Kotsaki, Alexandros Vazakas, Technical University of Crete, Greece

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Σπιναλόγκα βρίσκεται υπό ένταξη στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομίας της UNESCO και η υποψηφιότητά της κρίνεται τον Ιούλιο του 2021.

Η εγγραφή στα μαθήματα MOOC-UNESCO που οργανώνει το δίκτυο UNITWIN UNΕSCO "Tourism, Culture, Sustainable Development" είναι ελεύθερη και χωρίς δίδακτρα. Mε την ολοκλήρωση του Προγράμματος δίδεται πιστοποιητικό.

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης ανήκει στο UNITWIN-UNESCO, δίκτυο  29 πανεπιστημίων από όλον τον κόσμο το οποίο συντονίζει το Universite Pantheon Paris I Sorbonne . Από το ακαδημαϊκό έτος 2021-22 το νέο εμπλουτισμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ανήκει και αυτό  στο δίκτυο μεταπτυχιακών σπουδών των πανεπιστημίων του  UNITWIN-UNESCO  Τοurism, Culture, Sustainable Development.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012