Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διαγωνισμός Μηχανικής (EBEC) από το φοιτητικό σύλλογο BEST Chania του Πολυτεχνείου Κρήτης

Για μία ακόμη χρονιά o φοιτητικός σύλλογος BEST Chania του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει τον Τοπικό Διαγωνισμό Μηχανικής (EBEC). Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Μαρτίου 2019 στο Κτήριο Επιστημών, στην Πολυτεχνειούπολη, Ακρωτηρίου.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν φοιτητές και φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την δημιουργικότητα και τις γνώσεις τους ως μελλοντικοί μηχανικοί στις παρακάτω κατηγορίες της επιλογής τους:

1.Case Study: Αφορά την εύρεση βέλτιστης λύσης ενός θεωρητικού προβλήματος, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα δεδομένα και αξιολογώντας τα με σαφή κριτήρια.
2.Team Design: Σχετίζεται με τη δημιουργία μιας κατασκευής με απλά υλικά δίνοντας έμφαση στην πρωτοτυπία και την λειτουργικότητά της.
  
Στις κατηγορίες αυτές, τετραμελείς ή τριμελείς ομάδες φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης θα κληθούν να θέσουν σε εφαρμογή τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει και τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, αναδεικνύοντας τις αξίες της ομαδικότητας, της ευελιξίας και της ευγενής άμιλλας, στην επίτευξη ενός κοινού στόχου. Σε δεδομένες συνθήκες, κοινές για όλους τους συμμετέχοντες, οι ομάδες θα συναγωνιστούν για τη βέλτιστη δυνατή λύση σε όρους αποδοτικότητας, κόστους και καινοτομίας. Πρόκειται για μια διαδικασία εξάσκησης ικανοτήτων, απαραίτητων για έναν ολοκληρωμένο μηχανικό του αύριο.

Οι δυο νικητήριες ομάδες (μια από κάθε τομέα), θα συμμετέχουν στον Εθνικό Διαγωνισμό Μηχανικής EBEC Greece που θα διεξαχθεί στην Πάτρα τον Μάιο του 2019. Στους νικητές του Εθνικού Γύρου, θα δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Μηχανικής (EBEC, European BEST Engineering Competition) και στον τελικό γύρο, που θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας. 

Μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε τον τίτλο του Καλύτερου Μηχανικού της Ευρώπης!

Για περισσότερες πληροφορίες:
Site: best.tuc.gr/ebec/ 
Facebook: BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης
EBEC Chania / Διαγωνισμός Μηχανικής 
Instagram: bestchania
Γραφείο Best Chania : Αίθουσα B2.104 (κυλικείο ΜΠΔ, Πολυτεχνειούπολη).

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012