Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Εκδηλώσεις για το περιβάλλον στο Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης

 

Σειρά εκδηλώσεων για το περιβάλλον οργανώνει το Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης στον χώρο του Πάρκου το Σάββατο 21 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

• 6μ.μ: Εναρξη της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “Η φύση μέσα από μια φωτογραφία” που θα φιλοξενείται στο χώρο του Μουσείου μέχρι 31 Αυγούστου.
• 6.30μ.μ.: Δραστηριότητες για παιδιά, το κυνήγι του θησαυρού: περπάτημα και τρέξιμο στα μονοπάτια ανάμεσα στους θάμνους και τα δέντρα με σκοπό την αναζήτηση του χαμένου θησαυρού.
• 7.30μ.μ.: “Πράσινο Σχολείο”, παρουσίαση εθελοντικής ομάδας δράσης για τη διάδοση της τέχνης της κηπουρικής στα μικρά παιδιά ως μέσο γνωριμίας με το φυσικό περιβάλλον και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

ΚΥΝΗΓΙ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ
Σε ειδική ανακοίνωση για το κυνήγι του χαμένου θησαυρού σημειώνεται:
«Το Σάββατο 21 Ιουνίου και ώρα 6.30μ.μ. διοργανώνεται κυνήγι χαμένου θησαυρού στα πλαίσια των Εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Πάρκου Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι μικροί κυνηγοί θα περιπλανηθούν στα μονοπάτια ανάμεσα στους θάμνους και τα δέντρα με σκοπό την αναζήτηση του χαμένου θησαυρού. Τα φυτά θα “καθοδηγούν”, αλλά και θα “μπερδεύουν” τους μικρούς κυνηγούς. Οι ομάδες που θα διαγωνιστούν θα είναι πέντε στον αριθμό και θα αποτελούνται από 10 άτομα η καθεμία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2821037071-37074 (9π.μ. – 2.μ.μ.) ή στο e-mail: park<στο>mail.tuc.gr».

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012