Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διαδικτυακό Σχολείο DAAD-smARTerials με τη συνδιοργάνωση Πολυτεχνείου Κρήτης και Πολυτεχνείου Braunschweig [26.10.2020-20.11.2020]

Το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Πολυτεχνείο Braunschweig συνδιοργανώνουν διαδικτυακό σχολείο με τίτλο "DAAD-Online School 2020 -smARTerials: Smart Artificial Materials digitally engineered", με την οικονομική ενίσχυση της Γερμανικής Εταιρείας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών DAAD.

Το σχολείο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του Πολυτεχνείου Μπραουνσβάϊχ μεταξύ 26 Οκτωβρίου και 20 Νοεμβρίου 2020. Το DAAD-Online-School έχει διάρκεια 4 εβδομάδων σε συνεδρίες των 3 ωρών, ενώ θα διεξάγονται μαθήματα 2–3 μέρες την βδομάδα, μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. Οι διδάσκοντες και τα θέματα φαίνονται στο συνημμένο δίφυλλο.

  • Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για 30 συμμετέχοντες.
  • Πιστοποιητικά συμμετοχής θα δοθούν σε όσους παρακολουθήσουν ανελλιπώς.
     

Πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφών


Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους, με σύντομο βιογραφικό και αιτιολόγηση του ενδιαφέροντός τους, μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα.

Στην επιλογή συμμετεχόντων θα ληφθεί υπόψη το ενδιαφέρον για τα αντικείμενα του σεμιναρίου (π.χ. σχετικά μαθήματα, διπλωματική εργασία, ενδιαφέρον για πρόγραμμα ανταλλαγής Erasmus ή μεταπτυχιακές σπουδές). Θα δοθεί προτεραιότητα σε φοιτητές προχωρημένων εξαμήνων και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος, αλλά ζητείται πλήρης και ενεργή συμμετοχή στις διαλέξεις και τις συζητήσεις, η οποία θα επικυρωθεί με σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 16 Οκτωβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους:
Καθ. Γεώργιος Σταυρουλάκης (gestavr<στο>dpem.tuc.gr) και Δρ. Μαρία Μπακατσάκη (mariab<στο>isc.tuc.gr)
Εργαστήριο Υπολογιστικής Μηχανικής και Βελτιστοποίησης, Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012