Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διάλεξη στο MIT από τον Καθηγητή Μάρκο Παπαγεωργίου

Στις 11 Μαΐου 2021, 6:00μ.μ. (ώρα Ελλάδος) διοργανώθηκε η διαδικτυακή διάλεξη με τίτλο “A New Traffic Paradigm and Related Opportunities in the CAV Era” από το MIT ITS Lab (Intelligent Transportation Systems Lab) και την MIT Mobility Initiative, με ομιλητή τον Μάρκο Παπαγεωργίου, Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η διάλεξη παρουσίασε το ERC Advanced Grant 'TrafficFluid' (Lane-free Artificial-Fluid Environment for Vehicular Traffic) που εκπονείται στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Η πρόταση TrafficFluid του Καθηγητή Μάρκου Παπαγεωργίου, ήταν μία από τις 222 προτάσεις που χρηματοδοτήθηκαν σε όλη την Ευρώπη και σε όλα τα επιστημονικά πεδία στο πλαίσιο του ERC-2018-ADG (ERC Advanced Investigator Grants). Σε αυτό το πλαίσιο, το έργο TrafficFluid ήταν και το μοναδικό έργο που χρηματοδοτήθηκε στην Ελλάδα.

Η διάλεξη ήταν ανοικτή στο κοινό. 

Επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012