Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Εκδήλωση Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ: «Χημικοί Μηχανικοί και Μηχανικοί Περιβάλλοντος - Επαγγελματικές Προοπτικές και Προκλήσεις»

Η Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ) του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, και ώρα 18:00-20:00, υβριδική εκδήλωση με θέμα:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
των Χημικών Μηχανικών και των Μηχανικών Περιβάλλοντος

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της Έρευνας Αποφοίτων Μηχανικών Περιβάλλοντος, που διενεργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Θα ακολουθήσει συζήτηση, στην οποία θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών (ΠΣΧΜ) και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΠΑΣΔΜΗΠ), εκπρόσωπος του Γραφείου Διασύνδεσης του Πολυτεχνείου Κρήτης, μέλη ΔΕΠ της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σχετικά με:

  • Το μέλλον και τις προκλήσεις της ειδικότητας των Χημικών Μηχανικών
  • Το μέλλον και τις προκλήσεις της ειδικότητας των Μηχανικών Περιβάλλοντος
  • Τους κλάδους με τη μεγαλύτερη ζήτηση για απασχόληση
  • Τις ανάγκες για περαιτέρω εξειδίκευση
  • Τη διασύνδεση των Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας

Στη συζήτηση θα συμμετάσχει με ερωτήσεις και το κοινό με τη βοήθεια της εφαρμογής ελεύθερης πρόσβασης Mentimeter (www.mentimeter.com)

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό που επιθυμεί να την παρακολουθήσει στο αμφιθέατρο του Κτηρίου Επιστημών του Πολυτεχνείου Κρήτης, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση και συμμετοχή, απαιτείται προεγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tuc-gr.zoom.us/meeting/register/tJEscOiurj4sHdZLw6Pl32wt0hd-sceDNdgS

H Εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας Facebook της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ, ενώ θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής XHMHΠΕΡ. Ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει η Σχολή ΧΗΜΗΠΕΡ για την εκδήλωση αυτή. Η Σχολή ΧΗΜΗΠΕΡ επίσης θα δημοσιοποιήσει την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα, το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας του Ιδρύματος για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012