Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διεθνές Συνέδριο Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής στα Χανιά

12th International Conference
of the Financial Engineering and Banking Society (FEBS 2023)

Χανιά, 1-4 Ιουνίου 2023
Συνεδριακό Κέντρο Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ)

Το Εργαστήριο Συστημάτων Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνουν το 12ο Διεθνές Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής.

Η Επιστημονική Εταιρεία Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής (ΕΕΧΜΤ) ιδρύθηκε στα Χανιά το 2010 με πρωτοβουλία του Ανακδημαϊκού και Καθηγητή Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) του Πολυτεχνείου Κρήτης, με σκοπό την προώθηση της επιστημονικής έρευνας στο χώρο της χρηματοοικονομικής επιστήμης. Η ΕΕΧΜΤ έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία 11 διεθνή συνέδρια και ισάριθμα εθνικά συνέδρια. Το διεθνές Συνέδριο της ΕΕΧΜΤ οργανώνεται για δεύτερη φορά στα Χανιά, μετά το 1ο Συνέδριο που είχε πραγματοποιηθεί το 2011.

Πρόεδροι του 12ου Συνεδρίου είναι οι καθηγητές Μιχάλης Δούμπος (Πολυτεχνείο Κρήτης), Χρυσοβαλάντης Γαγάνης (Πανεπιστήμιο Κρήτης), Αιμίλιος Γαλαριώτης (Audencia Business School, Γαλλία), Φώτιος Πασιούρας (Montpellier Business School, Γαλλία).

Στο Συνέδριο παίρνουν μέρος περισσότεροι από 190 καθηγητές πανεπιστημίων, ερευνητές διεθνών ινστιτούτων και τραπεζικά στελέχη. Οι εργασίες που θα παρουσιαστούν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων θεμάτων, όπως η διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων, το τραπεζικό ρυθμιστικό πλαίσιο, θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, και η βιώσιμη χρηματοοικονομική.

Η διοργάνωση του Συνεδρίου είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και υποστηρίζεται από την Τράπεζα Χανίων και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012