Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Μετονομασία ΗΜΜΥ Πολυτεχνείου Κρήτης - Χρήσιμες Πληροφορίες για τους Υποψήφιους

 

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης μετονομάστηκε σε Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και εξομοιώθηκε πλήρως και ως προς κάθε συνέπεια με τα ομότιτλα τμήματα του ΕΜΠ, του ΑΠΘ, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το Προεδρικό Διάταγμα της μετονομασίας δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016, εν μέσω της συμπλήρωσης των μηχανογραφικών από τους υποψήφιους, η προθεσμία υποβολής των οποίων λήγει στις 8 Ιουλίου 2016.

Οι νέοι φοιτητές που θα εισαχθούν στο Τμήμα ΗΜΜΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης το Σεπτέμβριο του 2016 θα λάβουν τον τίτλο σπουδών του νέου Τμήματος, δηλαδή θα αποφοιτήσουν ως Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών.

Καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόφασή των υποψηφίων για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι, ακόμα και αν έχουν οριστικοποιήσει το Μ.Δ., μπορούν με αίτηση στο Λύκειό τους να αναιρέσουν το οριστικοποιημένο Μ.Δ. και να υποβάλουν νέο μέσα στην προθεσμία υποβολής.

Περισσότερες πληροφορίες για την μετονομασία

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012