Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ο Kαθηγητής Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης έσπασε το φράγμα των 10.000 αναφορών σύμφωνα με την ιστοσελίδα Google Scholar Citations

 

Ο Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης, Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής  & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Distinguished Research Professor στο Audencia Business School και μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών της Ισπανίας, ξεπέρασε το φράγμα των 10.000 αναφορών (citations), σύμφωνα με την ιστοσελίδα Google Scholar Citations. Είναι κατά σειρά ο τρίτος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης που επιτυγχάνει αυτή την επίδοση, μετά τους καθηγητές Μάρκο Παπαγεωργίου και Μίνω Γαροφαλάκη.

Η βασική ερευνητική κατεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη, αναφέρεται στην ανάπτυξη Πολυκριτήριων Συστημάτων Απόφασης και εφαρμογής αυτών στα επιστημονικά πεδία της Χρηματοοικονομικής Μηχανικής, της Διαχείρισης Τραπεζικών Κινδύνων, του  Ενεργειακού Μάνατζμεντ και της Διοίκησης Επιχειρήσεων. 

Το Google Scholar είναι μία ελεύθερα προσβάσιμη μηχανή αναζήτησης Ιστού που αναπαράγει και μεταδίδει το πλήρες κείμενο της επιστημονικής βιβλιογραφίας σε μια σειρά από μορφές εκδόσεων και επιστημονικών κλάδων. Ο δείκτης Google Scholar περιλαμβάνει τα πιο έγκριτα σε απευθείας σύνδεση επιστημονικά περιοδικά και βιβλία, πρακτικά συνεδρίων, διατριβές, προδημοσιεύσεις, περιλήψεις, τεχνικές εκθέσεις, και άλλες επιστημονικές βιβλιογραφικές έρευνες, συμπεριλαμβανομένων και των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012