Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Καλωσόρισμα πρωτοετών | Τετάρτη 28.9.2016, Κτίριο Επιστημών, ώρες 13.30-16.00

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28/9/2016, η εκδήλωση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης!

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία γνωριμίας των πρωτοετών με το Πολυτεχνείο Κρήτης! Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Καθηγητής Β. Διγαλάκης και οι Κοσμήτορες των 5 Σχολών καλωσόρισαν τους πρωτοετείς φοιτητές δίνοντας τους χρήσιμες πληροφορίες για το Πολυτεχνείο Κρήτης. 

Παρακολουθήστε εδώ όλες τις ομιλίες!

Οι πολιτιστικές και αθλητικές φοιτητικές ομάδες παρουσίασαν το έργο και τις δραστηριότητές τους, με εκπροσώπους που παρείχαν χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων, τη συμμετοχή σε αυτές. Συμμετείχαν οι ακόλουθες 9 φοιτητικές ομάδες: BEST - Board of European Students of Technology, ESN (Erasmus Student Network-TUC Branch), IEEE Student Branch, TUC Sports, Ομάδα Εθελοντών Φοιτητών, Ιστιοπλοϊκή Ομάδα, "Ράδιο "Ένταση 93,5", Φωτοσκίαση, Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Τέλος η ομάδα "Ράδιο "Ένταση 93,5" του Πολυτεχνείου Κρήτης καλωσόρισε με τη μουσική της τους νέους μας φοιτητές.

Δείτε φωτογραφίες από το Καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών στo facebook:
www.facebook.com/events/1648763655436148/

Το κέρασμα ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας "Γρηγόρης".

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012