Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Η προστασία του περιβάλλοντος από την οπτική ενός γερμανού αρχιτέκτονα και μελετητή στην Ελλάδα

 

Ο αρχιτέκτονας και μελετητής Dr.-Ing. Thomas Greve επισκέφθηκε το Πολυτεχνείο Κρήτης και έδωσε διάλεξη με θέμα “Η προστασία του περιβάλλοντος από την οπτική ενός γερμανού αρχιτέκτονα και μελετητή στην Ελλάδα” στο πλαίσιο του μαθήματος Γερμανικών στις 8 Μαρτίου 2017. Μετά τη διάλεξη οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να συνομιλήσουν με τον τον κ. Greve χρησιμοποιώντας πάντα τη Γερμανική γλώσσα ως μέσω επικοινωνίας μέσα σ΄ένα κλίμα διαλόγου και φιλικής ανταλλαγής απόψεων. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας Αθηνών. 

Σύντομο βιογραφικό ομιλητή:

Ο Thomas Greve σπούδασε Αρχιτεκτονική και Πολεοδομία στο Universität Stuttgart όπου και ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή. Έλαβε δύο φορές υποτροφία από την Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) και ως φοιτητής προπτυχιακών σπουδών αλλά και κατά τη διάρκεια της διδακτορικής του διατριβής. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Universität Stuttgart. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ως τεχνικός σύμβουλος και αρχιτέκτονας του Δήμου Αργοστολίου, τοπικός σύμβουλος ανάπτυξης της Περιφέρειας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Σήμερα ζει και εργάζεται ως αρχιτέκτονας στην Αθήνα.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012