Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διάκριση εταιρείας της αποφοίτου Μαριγιάννας Χαλκιαδάκη σε Διεθνή Διαγωνισμό


Η Minoan Gaia PC, πρόεδρος της οποίας είναι η Μαριγιάννα Χαλκιαδάκη, απόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, περιλαμβάνεται στη λίστα με τις εταιρείες με τα καλύτερα ελαιόλαδα που κατέχουν τον τίτλο ισχυρισμού υγείας για το 2017. Ο πρώτος Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου για τον Ισχυρισμό Υγείας έλαβε χώρα στο Λονδίνο και στοχεύει στην προώθηση όλων εκείνων των ελαιολάδων που κατέχουν τον ισχυρισμό υγείας, ως προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, στις διεθνείς αγορές ανά τον κόσμο. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο MITERRA της Minoan Gaia PC, αναλύθηκε από τον Δρ. Προκόπιο Μαγιάτη (Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) και έδωσε σχετική πιστοποίηση.

Δείτε την λίστα εδώ: http://www.londonoliveoil.com/awards-2017-health-claim/ 

Λίγα λόγια για την Μαριγιάννα:
Η Μαριγιάννα Χαλκιαδάκη είναι αρχιτέκτονας μηχανικός και κατέχει τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών στο  «Urban & Regional Planning», εξειδίκευση στο Place Marketing & Branding και εμπειρία στο Product Packaging Design & Product marketing. Είναι η πρόεδρος και συνιδρυτής της Minoan Gaia PC.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Minoan Gaia:
Η Minoan Gaia είναι μια νέα κρητική επωνυμία, η οποία έχει ως όραμα της την προβολή της Κρητικής πολιτισμικής-γαστρονομικής πρότασης ζωής διεθνώς και την προώθηση ποιοτικών και καινοτόμων κρητικών παραδοσιακών προϊόντων. Συσκευάζονται, εμφιαλώνονται και τυποποιούνται σε μονάδες της Κρήτης που εφαρμόζουν σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005  και IFS. Επιπλέον, διαθέτουν βραβευμένες, καινοτόμες συσκευασίες για τις οποίες πηγή έμπνευσης και δημιουργίας αποτελεί ο Μινωικός πολιτισμός και πιο συγκεκριμένα η Μεγάλη Θεά των Μινωιτών, η Μητέρα – Γη, από την οποία και προκύπτει η επωνυμία των προϊόντων τους, ΜΙΤΕRRA. Τα πρώτα νέα πιστοποιημένα προϊόντα της εταιρείας ανήκουν στην κατηγορία του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, του θυμαρίσιου μελιού με αρωματικά βότανα & πεύκο και της αρτοποιίας. Τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα και το Εξωτερικό (Ευρώπη & Αμερική). 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012