Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Με μεγάλη συμμετοχή το Καλωσόρισμα πρωτοετών στο Πολυτεχνείο Κρήτης!


Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/9/2017, η εκδήλωση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών του Ιδρύματος! Η εκδήλωση αποτέλεσε μία ευκαιρία γνωριμίας των πρωτοετών, με τις 5 Σχολές και με τις φοιτητικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης. 

Η Πρυτανεία, καθώς και εκπρόσωποι των Σχολών, παρουσίασαν το προφίλ του Ιδρύματος και της κάθε Σχολής αντίστοιχα, δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γνωριμίας στους πρωτοετείς μας σχετικά με τις ακαδημαϊκές και ερευνητικές δραστηριότητες, τα προγράμματα σπουδών, τα εργαστήρια, τη φοιτητική ζωή και τις υπηρεσίες προς φοιτητές, τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις μελλοντικές επαγγελματικές προοπτικές & την εξέλιξη των αποφοίτων μας, την αριστεία και τις διακρίσεις των μελών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα, οι πρωτοετείς είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να δουν εκτός από την ακαδημαϊκή πλευρά και μια άλλη πλευρά του Πολυτεχνείου Κρήτης, που είναι αυτή της κοινωνικής ζωής, μέσα από την παρουσίαση του έργου των φοιτητικών ομάδων. 

Έτσι, οι πρωτοετείς μας είχαν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» με τους Συλλόγους BEST Chania & Erasmus Student Network, να ενημερωθούν για τις δράσεις της ομάδας IEEE TUC Student Branch, να γνωρίσουν τις δυνατότητες άθλησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης με τα μέλη της TUC Sports, να ενημερωθούν για τις εθελοντικές δράσεις στις οποίες μπορούν να πάρουν μέρος, να φωτογραφηθούν από την ομάδα Φωτοσκίαση, να "μιλήσουν" στο κόκκινο χαλί της ομάδας ΤedX Technical University of Crete καi να "σαλπάρουν" παρέα με την ιστιοπλοϊκή ομάδα και το σκάφος «Αίθρα»! Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός "Ράδιο Ένταση 93,5", όπως κάθε χρόνο, καλωσόρισε τους πρωτοετείς με τα κεφάτα μέλη του και πάνω απ’ όλα με την μουσική του!

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των φοιτητικών ομάδων του Πολυτεχνείου Κρήτης, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, μετατρέποντας το Καλωσόρισμα σε μια ημέρα γιορτής για όλο το Πολυτεχνείο!

Ευχαριστούμε, επίσης, την εταιρεία  ΓΡΗΓΟΡΗΣ για το κέρασμα που προσέφερε στα πλαίσια της εκδήλωσης.

Δείτε φωτογραφίες από το Καλωσόρισμα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012