Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

O Καθηγητής Mίνως Γαροφαλάκης σε συνέδριο του περιοδικού The Economist, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 09/03/2018

 

Ο Καθηγητής της Σχολής ΗΜΜΥ του Πολυτεχνείου Κρήτης Μίνως Γαροφαλάκης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφοριακών Συστημάτων, του Ερευνητικού Κέντρου "ΑΘΗΝΑ", συμμετέχει με ομιλία του στo Συνέδριο με τίτλο "A WORLD IN TRANSITION: THE NEW JOBS | THE NEW SKILLS", που διοργανώνεται από το περιοδικό The Economist, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 9 Μαρτίου 2018.

"Νέα δεδομένα, νέες προοπτικές απασχόλησης και ταχύτατες αλλαγές σχεδόν σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, μας φέρνουν  αντιμέτωπους με ερωτήματα και προκλήσεις που διεγείρουν τη σκέψη μας." To επικείμενο συνέδριο του περιοδικού The Economist έχει σκοπό να αποτελέσει ένα think tank, κυρίως για τους νέους και για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τον βέλτιστο προσανατολισμό στους παράγοντες  που διαμορφώνουν την τρέχουσα πραγματικότητα. Και όχι μόνο. Μια διεισδυτική ματιά στο μέλλον είναι εξαιρετικά σημαντική.

Ο κος Γαροφαλάκης  συμμετέχει στην ενότητα ομιλιών THE NEW JOBS THAT BRING THE FUTURE TO OUR DOORSTEP-Ι.

Περισσότερα για το συνέδριο του The Economist. 

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012