Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Eργαστήριο Αστικού Σχεδιασμού και Ημερίδα από τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών | Μάϊος 2018

Eργαστήριο Αστικού Σχεδιασμού και Ημερίδα από τη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών | Μάϊος 2018

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Τουρισμός, Πολιτισμός και Μεσογειακός Χώρος - Σύγχρονες σχεδιαστικές προσεγγίσεις» της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει δέσμη εκδηλώσεων σχετικών με τον σχεδιασμό του παράκτιου μεσογειακού χώρου η οποία περιλαμβάνει εργαστήριο αστικού σχεδιασμού και ημερίδα.

Το Εργαστήριο, με θέμα «ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΑΤΩΦΛΙΑ - Σχεδιάζοντας τα όρια πόλης - θάλασσας», θα διεξαχθεί στη Σχολή από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2018.

Η Ημερίδα με τίτλο «Ο σχεδιασμός της σχέσης πόλης και νερού σε μεσογειακά περιβάλλοντα», θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΜ το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.

Επιστημονική επιμέλεια, οργάνωση και συντονισμός του εργαστηρίου και της ημερίδας:

Α. Τζομπανάκης, Δ. Χατζησάββα, Επίκουροι καθηγητές της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το εργαστήριο πλαισιώνεται από διαλέξεις των διδασκόντων της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ιδρύματος,  ενώ προσκεκλημένος ομιλητής του εργαστηρίου θα είναι ο αρχιτέκτων Πρόδρομος Νικηφορίδης, του αρχιτεκτονικού  γραφείου Nικηφορίδης/Cuomo.  Τα αποτελέσματα του εργαστηρίου θα τεθούν σε δημόσια παρουσίαση-κριτική με την συμμετοχή  διδασκόντων καθηγητών  από τις σχολές Αρχιτεκτόνων της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012