Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ομιλία της Eszter Lukacs | 25 Μαΐου 2018 | Κτήριο Επιστημών, Πολυτεχνειούπολη


Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η ομιλία της κας Eszter Lukacs, Client Services Manager in IEEE Xplore Digital Library, Europe, στο Κτήριο Επιστημών, στην Πολυτεχνειούπολη. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το φοιτητικό παράρτημα της ΙΕΕΕ του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η κ. Eszter Lukacs, μίλησε σχετικά με το πώς μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που προσφέρονται μέσω της IEEE ώστε να προβάλει την έρευνα και τη δουλειά του μέσα από το IEEEXplore και τα συνέδρια του οργανισμού. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα βήματα για την επιλογή του κατάλληλου περιοδικού ή συνεδρίου για εργασίες. Παρουσιάστηκαν επίσης τα στοιχεία και η δομή ενός άρτια γραμμένου paper, ώστε να αποφεύγονται ενδεχόμενες απορρίψεις αυτών. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή της κας Μαρίας Νταουντάκη που μίλησε για τη συνεργασία ανάμεσα στην ΙΕΕΕ και τη Βιβλιοθήκη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν φοιτητές της Σχολής ΗΜΜΥ (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες), οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν και να ρωτήσουν για θέματα που αφορούσαν τόσο την εύρεση πληροφοριών όσο και την κατάλληλη παράθεση ιδεών σε επιστημονικής κλίμακας περιοδικά και συνέδρια. 

Η κα Eszter Lukacs επισκέφθηκε 5 Πανεπιστήμια στην Ελλάδα, ένα εκ των οποίων ήταν και το Πολυτεχνείο Κρήτης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012