Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Βραβείο Αριστείας σε απόφοιτο της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων


Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (ΣΜΕ) απένειμε βραβείο αριστείας (βάσει βαθμού διπλώματος) στον αριστεύσαντα απόφοιτο της Σχολής  Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, κ. Βασίλειο Ανδρουλάκη. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιo της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΣΜΕ, στις 30 Μαϊου 2018 στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πατέρας του βραβευθέντος, κ. Iωάννης Ανδρουλάκης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, και ο επιβλέπων της διπλωματικής εργασίας του κ. Ανδρουλάκη, καθ. Διονύσης Χριστόπουλος της Σχολής ΜΗΧΟΠ, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο του κ. Ανδρουλάκη.  

Η διπλωματική εργασία του κ. Ανδρουλάκη εκπονήθηκε στο Εργαστήριο Γεωστατιστικής με τίτλο "Implementation of Geostatistical Algorithms and Applications in Geological Media Simulation". Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει τις σπουδές του ως υποψήφιος διδάκτορας στο Department of Mining Engineering στο University of Kentucky, Η.Π.Α.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012