Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Βραβείο Αριστείας σε απόφοιτο της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων


Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων (ΣΜΕ) απένειμε βραβείο αριστείας (βάσει βαθμού διπλώματος) στον αριστεύσαντα απόφοιτο της Σχολής  Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, κ. Βασίλειο Ανδρουλάκη. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στo πλαίσιo της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΣΜΕ, στις 30 Μαϊου 2018 στην Αθήνα. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πατέρας του βραβευθέντος, κ. Iωάννης Ανδρουλάκης, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, και ο επιβλέπων της διπλωματικής εργασίας του κ. Ανδρουλάκη, καθ. Διονύσης Χριστόπουλος της Σχολής ΜΗΧΟΠ, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο του κ. Ανδρουλάκη.  

Η διπλωματική εργασία του κ. Ανδρουλάκη εκπονήθηκε στο Εργαστήριο Γεωστατιστικής με τίτλο "Implementation of Geostatistical Algorithms and Applications in Geological Media Simulation". Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει τις σπουδές του ως υποψήφιος διδάκτορας στο Department of Mining Engineering στο University of Kentucky, Η.Π.Α.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012