Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

EBC-VII & ISEB-2018 | Διεθνής επιστημονική συνδιάσκεψη


Το Εργαστήριο Βιοχημικής Μηχανικής και Περιβαλλοντικής Βιοτεχνολογίας  της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης μαζί με το Πανεπιστήμιο της Bologna (Ιταλία) και τo Διεθνή Οργανισμό Περιβαλλοντικής Βιοτεχνολογίας διοργανώνει από 25 έως 28 Ιουνίου 2018, την κοινή διεθνή συνδιάσκεψη 7th European Bioremediation Conference (EBC-VII) και 11th International Society for Environmental Biotechnology conference (ISEB 2018) στα Χανιά.

Η συνδιάσκεψη αφορά τεχνολογίες αποκατάστασης/ εξυγίανσης περιβάλλοντος με βιολογικούς τρόπους, με έμφαση στην αποκατάσταση ρυπασμένων εδαφών και υπογείων/ επιφανειακών υδάτων από πετρελαιοειδή και άλλους οργανικούς ρύπους καθώς επίσης και από βαρέα μέταλλα. Στην φετινή διοργάνωση θα δώσουν διαλέξεις ολομέλειας (plenary lectures) έξι καθηγητές από Αμερική, Καναδά, Κίνα, Κορέα, Γερμανία και Ιταλία.

Η σειρά συνεδρίων «European BioremediationConferences» έχει καθιερωθεί από το 2001 και τα εν λόγω συνέδρια διοργανώνονται στα Χανιά, ανά διετία ή τριετία, από το Πολυτεχνείο Κρήτης σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού. Τα προηγούμενα συνέδρια (που έγιναν το 2001, 2003, 2005, 2008, 2011 και 2015) είχαν εξαιρετική επιτυχία με συμμετοχή επιστημόνων από όλο τον κόσμο ενώ στο φετινό συνέδριο η συμμέτοχη είναι ακόμα μεγαλύτερη δεδομένου ότι πρόκειται για συν-διοργάνωση δύο διεθνώς καθιερωμένων συνεδρίων,EBC-VII & ISEB-2018. Την διοργάνωση του συνεδρίου έχει αναλάβει το Πολυτεχνείο Κρήτης με Πρόεδρο του Συνεδρίου τον Καθηγητή Νικόλαο Καλογεράκη.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012