Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

“From Space to Drones: a synergy for Earth Observation”, καλοκαιρινό ακαδημαϊκό σεμινάριο, από τον φοιτητικό οργανισμό BEST Chania


Aπό 10 έως 20 Ιουλίου 2018, ο φοιτητικός οργανισμός BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνει καλοκαιρινό ακαδημαϊκό σεμινάριο με θέμα την παρακολούθηση της Γης μέσω drones. 25 Φοιτητές από 14 ευρωπαϊκές χώρες θα παραβρεθούν στο σεμινάριο "From Space to Drones: a synergy for Earth Observation” και θα διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα, με την βοήθεια του υπεύθυνου καθηγητή, κ. Παναγιώτη Παρτσινέβελου της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν βασικές γνώσεις σχετικά με την παρακολούθηση της Γης μέσω drones και δορυφόρων, καθώς και να αντιληφθούν τη δύναμη της τεχνολογίας αυτής. Επίσης, οι Έλληνες φοιτητές μηχανικοί θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με φοιτητές από όλη την Ευρώπη. 

Το ακαδημαϊκό σεμινάριο, θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το επίσημο site του σεμιναρίου μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link: https://best.tuc.gr/sc18/ 

Διαβάστε σχετικό άρθρο από την Καθημερινή (6/7/2018).

Από την ΕΡΤ Χανίων (6/7/2018), η συνέντευξη των μελών του Συλλόγου BEST Αλέξανδρoυ Θεοχάρους και Αλέξανδρoυ Δημητριάδη, οι οποίοι μίλησαν για τους στόχους και τις προοπτικές του ακαδημαϊκού σεμιναρίου, αλλά και για την δράση του τοπικού γραφείου Best του Πολυτεχνείου Κρήτης.
 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012