Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

''ECE TUC Graduates in the Academic World'' | Θερινό Σχολείο | Πολυτεχνειούπολη | 23-24 Ιουλίου 2018


Στις 23 και 24 Ιουλίου 2018, η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει Θερινό Σχολείο με τίτλο "ECE TUC Graduates in the Academic World".  Έξι απόφοιτοι της Σχολής ΗΜΜΥ, οι οποίοι είναι σήμερα Καθηγητές σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Ευρώπης, θα παρουσιάσουν πρόσφατα αποτελέσματα της έρευνάς τους, καθώς και την ακαδημαϊκή οπτική τους. Οι διαλέξεις θα συμπληρωθούν από ανοικτές συζητήσεις σε ακαδημαϊκά θέματα και θέματα έρευνας. 

Κύριοι στόχοι του θερινού σχολείου αποτελούν (1) η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Σχολής ΗΜΜΥ και (2) η δημιουργία και ενίσχυση δεσμών μεταξύ της Σχολής ΗΜΜΥ και κορυφαίων πανεπιστημίων παγκοσμίως. Το Θερινό Σχολείο πραγματοποιείται στο Μεγάλο Αμφιθέατρο (141.Π.98) του Κτηρίου Επιστημών (1ος όροφος). Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας, φοιτητές, ερευνητές, μέλη Διδακτικού και Επιστημονικού προσωπικού.

Ιστοσελίδα θερινού σχολείου: https://www.ece.tuc.gr/index.php?id=9003
Φόρμα εγγραφής: https://survey.tuc.gr/index.php/477698 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012