Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Προκήρυξη του βραβείου «Βιργινία Μανασάκη»

O Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ), προκηρύσσει το 1ο Βραβείο "Βιργινία Μανασάκη" για ενίσχυση διδακτορικών σπουδών, τιμώντας τη μνήμη της Βιργινίας Μανασάκη, Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Βιομηχανίας της Περιφέρειας Κρήτης, στέλεχος του ΕΣΔΑΚ και απόφοιτο του Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2017. 

Η Βιργινία Μανασάκη έγινε δεκτή το 1999 με υποτροφία στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης από όπου και αποφοίτησε το 2000 λαμβάνοντας το δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών στον έλεγχο ποιότητας και τη διαχείριση περιβάλλοντος. Η Βιργινία Μανασάκη, από τη θέση της ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας, παρά το νεαρό της ηλικίας της, προσέφερε σημαντικό έργο στην Περιφέρεια Κρήτης και απετέλεσε πολύτιμη συνεργάτιδα του Ιδρύματος.

Το βραβείο είναι ετήσιο, εθνικό και περιλαμβάνει:

  • Απονομή έντυπου επαίνου.
  • Απονομή ειδικά σχεδιασμένου βραβείου.
  • Απονομή χρηματικού ποσού ύψους 3000€ για την ενίσχυση των διδακτορικών σπουδών του βραβευθέντος.

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι Υποψήφιοι Διδάκτορες Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Επισυνάπτονται η προκήρυξη και το υπόδειγμα συμπλήρωσης βιογραφικού σημειώματος. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων από τους διδακτορικούς φοιτητές για την τρέχουσα χρονιά, ορίζεται η Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012