Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Eκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση της Ίδρυσης του Ινστιτούτου Πετρελαϊκής Έρευνας | KAM | 21/01/2019

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και το Πολυτεχνείο Κρήτης σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση της Ίδρυσης του Ινστιτούτου Πετρελαϊκής Έρευνας (ΙΠΕ) του ΙΤΕ, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15.00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι), στα Χανιά.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Καθ. Γιώργιος Σταθάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Καθ. Κώστας Φωτάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον Πρόεδρο του ΙΤΕ, Καθ. Νεκτάριο Ταβερναράκη, και τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Καθ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο.

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σάς ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση πρόκειται να βιντεοσκοπηθεί ενώ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα ληφθούν και φωτογραφίες. Το βίντεο και οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές για την προβολή της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την ίδια την εκδήλωση και για τη διάχυση των αποτελεσμάτων της. Με τη συμμετοχή σας δηλώνετε ότι γνωρίζετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων εικόνας/ήχου και συναινείτε σε αυτή. Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας του απορρήτου και τα δικαιώματά σας μπορείτε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο του ιδρύματος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012