Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

RoboBattles στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Το preΣΦΗΜΜΥ επανέρχεται δυναμικά με νέο συναρπαστικό χαρακτήρα: RoboBattles!

Σας ενδιαφέρει o προγραμματισμός, τα ευφυή συστήματα και η ρομποτική, αλλά δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε; Το preΣΦΗΜΜΥ RoboBattles είναι πανελλήνιος διαγωνισμός που απευθύνεται σε φοιτητές και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις προγραμματισμού, αφού όλα γίνονται από το εύχρηστο περιβάλλον της R4A. Οι στρατηγικές βέβαια που μπορούν να υλοποιηθούν είναι κάθε άλλο παρά απλοϊκές, με εκατοντάδες δυνατά επίπεδα ελέγχου και σύνθετων αποφάσεων! Οι αγώνες γίνονται live στην πλατφόρμας R4A, όπου με απευθείας σύνδεση οι συμμετέχοντες βλέπουν τη δική τους στρατηγική να ζωντανεύει με πραγματικά ρομπότ!

Ο διαγωνισμός διεξάγεται ταυτόχρονα σε 6 πόλεις. RoboBattles και στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης στις στις 22-24 Φεβρουαρίου, στο Κτήριο Επιστημών, στην αίθουσα 145.Π42. Έναρξη την Παρασκευή 22/02 στις 16:00  και λήξη την Κυριακή 24/02 το βράδυ!

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/sfhmmychania/ 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012