Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Γνωρίστε τον φοιτητικό σύλλογο Erasmus Student Network του Πολυτεχνείου Κρήτης 

Με φιλοσοφία και motto του, Students helping students/Φοιτητές Βοηθούν Φοιτητές, το Erasmus Student Network του Πολυτεχνείου Κρήτης (ESN TUC), διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας, την Τετάρτη 20/03/2019, στην αίθουσα Β.1003 (κτήρια ΜΠΔ) από τις 13:00 έως τις 15:00.  Η εκδήλωση είναι ανοικτή στους φοιτητές και στις φοιτήτριες του Ιδρύματος, που θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τη δράση του συλλόγου και για την διαδικασία συμμετοχής τους στην ομάδα.

Ο φοιτητικός σύλλογος ESN TUC (Erasmus Student Network - Technical University of Crete) αποτελεί παράρτημα του ESN International, ενός από τους μεγαλύτερους εθελοντικούς φοιτητικούς οργανισμούς της Ευρώπης με 500+ παραρτήματα σε 40 χώρες της Ευρώπης. Στόχος του είναι η υποστήριξη των εισερχόμενων και εξερχόμενων φοιτητών του προγράμματος Erasmus. Ο σύλλογος οργανώνει πολιτιστικές-ενημερωτικές εκδηλώσεις, εκδρομές και άλλα events.

Ιστοσελίδα: https://tuc.esngreece.gr/   
Facebook page: www.facebook.com/esn.tuc 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012