Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διάλεξη με τον Γερμανό γεωλόγο Dr. Gregor Neunzert

Ο γεωλόγος Dr. Gregor Neunzert, υπεύθυνος διοίκησης στον τομέα φυσικού αερίου της Stadtwerke München, έδωσε διάλεξη σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο του μαθήματος Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 με θέμα "Η παγκόσμια αγορά φυσικού αερίου και πετρελαίου" - "Die weltweiten Erdgas- und Erdölmärkte". Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας Αθηνών. 

Σύντομο βιογραφικό
Ο Dr. Gregor Neunzert σπούδασε Γεωλογία στο Κίελο. Πραγματοποίησε την διδακτορική του διατριβή στο ερευνητικό κέντρο του Jülich. Εργάστηκε αρχικά για την Shell, στη συνέχεια για την RWE Dea σε διάφορες θέσεις ως γεωλόγος εξόρυξης και παραγωγής στο Ανόβερο και στο Αμβούργο. Το 2006 μετέβει στην Bayerngas Μονάχου με στόχο το στήσιμο και την συνδιαμόρφωση εταιρίας παραγωγής φυσικού αερίου και πετρελαίου στη Νορβηγία. Από το 2008 έως το 2015 διεύθυνε στο Όσλο την Bayerngas Norge αρχικά τον τομέα εξόρυξης και στη συνέχεια τον τομέα επιχειρησιακής ανάπτυξης και στρατηγικής. Από το 2015 βρίσκεται και πάλι στη Βαυαρία και στα Stadtwerke München όπου είναι υπεύθυνος διοίκησης στον τομέα φυσικού αερίου. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.
 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012