Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Εργαστήρια Γερμανικής Γλώσσας με τον Robin Breit M.A. του Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn

Ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Robin Breit M.A. του Πανεπιστημίου Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn θα είναι καλεσμένος στα τμήματα αρχαρίων Γερμανικής Γλώσσας του Γλωσσικού Κέντρου στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+:
- Δευτέρα 13.5.2019 / 12.00-14.00
- Τρίτη 14.5.2019 / 14.00-16.00 &
- Πέμπτη 16.5.2019 / 14.00-16.00.  

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε φοιτητές με γνώσεις Γερμανικής Γλώσσας επιπέδου A1-A2 (CEF).

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα: 
Ο Robin Breit διδάσκει στη Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn. Σπούδασε Ιαπωνολογία, Διδακτική της Γερμανικής ως ξένης γλώσσας και πολιτικές επιστήμες στα Πανεπιστήμια Universität Trier, Rollins College in Winter Park - Florida και στο Sophia University στο Τόκιο Ιαπωνίας. Από το 2010 έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια Universität Trier, Universität Heidelberg, Technische Hochschule Köln. Το ακαδημαϊκό έτος 2018/19 δίδαξε το σεμινάριο-μάθημα «Διδακτική της Γερμανικής ως δεύτερη και ξένη Γλώσσα» και συμμετείχε στο project «εποπτευόμενη αυτόνομη μάθηση».Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στους τομείς: Τρίτη Ξένη Γλώσσα και Διδασκαλία Πολυγλωσσίας, Αυτόνομη Εκμάθηση Ξένης Γλώσσας, Εκπόνηση Γραπτών Επιστημονικών Εργασιών και Νέες Τεχνολογίες στη Διδασκαλία της Ξένης Γλώσσας.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012