Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Διεθνές Διατμηματικό ΠΜΣ «Technology & Innovation Management» Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος 2019-2020

Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών:«Technology & Innovation Management»
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Ακαδημαϊκό Έτος 2019 - 2020

Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης συνδιοργανώνουν ένα διεθνές εντατικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ετήσιας διάρκειας το οποίο οδηγεί στην απονομή ενός Master of Science (MSc) στην ‘Technology and Innovation Management (M.T.I.M.)’ - Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας’.

Το πρόγραμμα θα προσφέρεται στην αγγλική και σε αυτό θα διδάσκουν διακεκριμένοι καθηγητές τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Στους φοιτητές θα δίνεται, σε συνεργασία με Πανεπιστήμια και Ιδρύματα στο Ισραήλ, η δυνατότητα πρακτικής άσκησης 100 ωρών. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διαχείριση της Τεχνολογίας & Καινοτομίας (Master of Technology & Innovation Management - MTIM) σχεδιάστηκε έτσι ώστε αναπτύσσει και να ενισχύει τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις ικανότητες των στελεχών επιχειρήσεων και φορέων σε θέματα διοίκησης των τεχνολογιών και της καινοτομίας. Στόχος του ΜΤΙΜ είναι η εκπαίδευση των στελεχών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων σε θέματα διοίκησης & καινοτομίας, επιχειρηματικότητας, σχεδίασης & ανάπτυξης νέων προϊόντων, ανάλυσης συμπεριφοράς, οικονομικών της καινοτομίας, διαχείρισης της καινοτομίας και των επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων, νομικών θεμάτων επιχειρηματικότητας, εφευρέσεων και πνευματικής ιδιοκτησίας, επιχειρηματικής ευφυΐας, ηλεκτρονικού επιχειρείν, big data analytics, νέων καινοτόμων τεχνολογιών, κα. Τα στελέχη αυτά, αποκτώντας μια σε βάθος γνώση των παραπάνω αντικειμένων θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τις διαστάσεις των προβλημάτων, των ευκαιριών και των δυνατοτήτων αλλά και της σημαντικότητας και των επιπτώσεών τους στις επιχειρήσεις και τους φορείς, και θα μπορούν να ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις των επιχειρήσεων αλλά και στον υψηλό διεθνή ανταγωνισμό, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της βέλτιστης αξιοποίησης της τεχνολογίας και της καινοτομίας. 

Οι αιτήσεις στο πρόγραμμα πρόγραμμα ‘Διοίκηση της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας - Technology and Innovation Management (MTIM)’, περιλαμβάνουν την συμπλήρωση ή/και υποβολή μέσω του on-line application system, μετά την 1η Ιουνίου 2019, με προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων την 21η Ιουλίου 2019.

Τα τέλη φοίτησης ανέρχονται σε έως 4000 € για φοιτητές προερχόμενους από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έως 8000 € για φοιτητές προερχόμενους από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.mtim.tuc.gr   

Δείτε την σχετική προκήρυξη (Call for Applications, 2019-2020)

Οι ενδιαφερόμενοι επίσης μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ.: 
κα. Λουκία Παπαδάκη, τηλ. 28210 37161 και 37302 | e-mail: mtim@isc.tuc.gr

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012