Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Star Wars: Drones vs Satellites, Καλοκαιρινό Ακαδημαϊκό Σεμινάριο από τον φοιτητικό οργανισμό BEST Chania

"Σας ενδιαφέρουν οι δορυφόροι και τα drones; Θέλετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας; Θέλετε να γνωρίσετε φοιτητές από το εξωτερικό και να περάσετε 10 αξέχαστες μέρες στα Χανιά;" Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ναι, τότε μην χάσετε την ευκαιρία και δήλωσετε συμμετοχή στο Καλοκαιρινό Ακαδημαϊκό Σεμινάριο του BEST Chania!

Aπό 10 έως 20 Ιουλίου 2019, ο φοιτητικός οργανισμός BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνει καλοκαιρινό ακαδημαϊκό σεμινάριο (Summer Course) με θέμα την παρακολούθηση της Γης μέσω Drones και Δορυφόρων. Περισσότεροι από 30 φοιτητές από  17 ευρωπαϊκές χώρες θα παραβρεθούν στο σεμινάριο 'Star Wars: Drones vs Satellites' και θα διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο θέμα, με την βοήθεια του Παναγιώτη Παρτσινέβελου, Αναπλ. Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν βασικές γνώσεις σχετικά με την παρακολούθηση της Γης μέσω drones και δορυφόρων, καθώς και να αντιληφθούν τη δύναμη της τεχνολογίας αυτής. Επίσης, οι Έλληνες φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με φοιτητές από όλη την Ευρώπη. 

Το ακαδημαϊκό σεμινάριο, θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το επίσημο site του σεμιναρίου

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012