Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων των Διατμηματικών ΠΜΣ που συνδιοργανώνουν η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και η Σχολής ΜΠΔ

Tην Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), η τελετή απονομής των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στο πλαίσιο του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σ.Σ.Ε. και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, στα αντικείμενα:

  • Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση, και
  • Σχεδίαση και Επεξεργασία Συστημάτων (Systems Engineering).

Στην τελετή παρέστησαν και επέδωσαν τους τίτλους, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού - Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης (ΓΕΠΣ – ΔΙΔΟΕ), Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός και ο Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθηγητής Νικόλαος Τσουρβελούδης.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης, ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγος Δημήτριος Χούπης, ο Κοσμήτορας της Σ.Σ.Ε. Καθηγητής Νικόλαος Δάρας, ο Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Σχεδίαση και Επεξεργασία Συστημάτων (Systems Engineering), Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Νικόλαος Ματσατσίνης, καθηγητές και στελέχη της ΣΣΕ, οι απόφοιτοι και πολλά μέλη των οικογενειών τους.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012