Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Μαλεβιζίου και του Πολυτεχνείου Κρήτης

Στις 15 Ιανουαρίου 2020 υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Μαλεβιζίου και της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, για τη χάραξη της ενεργειακής στρατηγικής του Δήμου Μαλεβιζίου, τόσο στο πλαίσιο του έργου της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης Κρήτης-Αττικής, όσο και συνολικά ως ενεργειακού κόμβου, με ενδεικτικούς άξονες τη γνωμοδότηση και εκτίμηση κινδύνου περιβαλλοντικών επιπτώσεων γύρω από την υφιστάμενη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και τη χωροθέτηση του Σταθμού Μετατροπής ΕΡ/ΣΡ Κρήτης, καθώς και περαιτέρω θεματικές που ενδέχεται να προκύψουν δυνάμει των ανωτέρω αξόνων.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Δήμαρχος κ. Μενέλαος Μποκέας και εκ μέρους του Πολυτεχνείου Κρήτης ο Καθηγητής και Αναπληρωτής Κοσμήτορα της Σχολής ΜΠΔ κ. Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης. H υπογραφή του μνημονίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, στο πλαίσιο ειδικής τελετής στην οποία είχαν προσκληθεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη της Επιτροπής Ενέργειας που έχει συσταθεί στο Δήμο, οι εκπρόσωποι των Συμβουλίων Κοινοτήτων του Δήμου, οι φορείς της Δαμάστας, εκπρόσωποι των συλλόγων του Δήμου, καθώς και ο κ. Πέτρος Ασμαργιαννάκης, υποψήφιος διδάκτωρ του Πολυτεχνείου Κρήτης και σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου, ο οποίος θα συμμετέχει ενεργά στο έργο.

 

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012