Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Η Αγάπη Δαβράδου απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και υπότροφος της DAAD, καλεσμένη σε ομιλία εξ αποστάσεως στο Γλωσσικό Κέντρο

Η Αγάπη Δαβράδου απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και υπότροφος της DAAD μας μίλησε εξ αποστάσεως για τις εμπειρίες που απέκτησε στη Γερμανία μέσω της υποτροφίας θερινών τμημάτων ​γλώσσας και της πρακτικής της άσκησης καθώς και για τη διαδικασία αναζήτησης της θέσης αυτής. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2020 μέσω τηλεδιάσκεψης στο πλαίσιο του μαθήματος Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου του Πολυτεχνείου Κρήτης με την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας Αθηνών.

Σύντομο βιογραφικό:
Η Αγάπη Δαβράδου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης τον Ιούλιο του 2018. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών παρακολούθησε ως υπότροφος της Γερμανικής Υπηρεσίας Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) εντατικά μαθήματα Γερμανικής Γλώσσας και ορολογίας μηχανικών στο Institut für Internationale Kommunikation e.V. του Βερολίνου. Το 2015 πραγματοποίησε εξάμηνη πρακτική άσκηση στην Mercedes-Benz στο Rastatt της Γερμανίας.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012