Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Εργαστήρια Γερμανικής Γλώσσας με τον Dr. Paul Meyermann

Copyright: Volker Lannert (Universität Bonn)

Την Τρίτη 05.10.2021 και την Τετάρτη 06.10.2021, ο καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας Dr. Paul Meyermann του Πανεπιστημίου της Βόννης (Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn) ήταν καλεσμένος στα τμήματα Γερμανικής Γλώσσας (αρχαρίων και προχωρημένων) του Γλωσσικού Κέντρου του Πολυτεχνείου Κρήτης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+. Στόχος της πρόσκλησης και της συμμετοχής του ήταν η διεξαγωγή εργαστηρίων Γερμανικής Γλώσσας για τους φοιτητές του Ιδρύματος. Τα εργαστήρια φιλοξενήθηκαν στους χώρους του Γλωσσικού Κέντρου.


Σύντομο Βιογραφικό

Ο Paul Meyermann σπούδασε στο Technische Universität Dortmund Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία. Πραγματοποίησε τη διδακτορική του διατριβή στο Ruhr Universität Bochum στον τομέα Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας (εκμάθηση δεύτερης ξένης γλώσσας). Δίδαξε στο Goethe Institut της Κόστα Ρίκα και της Σμύρνης, καθώς και στη Γερμανική Σχολή της Κωνσταντινούπολης. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών (DAAD) έχει διατελέσει εκπαιδευτής καθηγητών γερμανικής γλώσσας με πολυετή εμπειρία στον τομέα αυτό. Σήμερα διδάσκει στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Friedrich-Wilhelms-Universität Bonn.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012