Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

5η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή από αποφοίτους ΜΠΔ

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με την Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων Act-TLO, και τo Σύλλογο Φοιτητών ΜΠΔ του Ιδρύματος, διοργανώνουν την 5η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή από αποφοίτους Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 10:00 έως 16:00 διαδικτυακά μέσω zoom.

Η 5η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης για τη σύνδεση της πολυδιάστατης θεωρητικής εκπαίδευσης με την πρακτική εφαρμογή αυτών των γνώσεων. Είναι η ευκαιρία να ακούσουν και να συμβουλευτούν αποφοίτους της Σχολής ΜΠΔ, ώστε να κατανοήσουν τις ουσιαστικές πτυχές της επαγγελματικής πραγματικότητας που θα βιώσουν στο άμεσο μέλλον.

Η ημερίδα περιλαμβάνει 10 ομιλίες συμβουλευτικής σε Παραγωγή και Διοίκηση από προσκεκλημένους ομιλητές – έμπειρους επαγγελματίες Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης, εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς εργασίας.

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, αλλά μπορούν να την παρακολουθήσουν και φοιτητές όλων των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, αποκλειστικά με το ιδρυματικό τους email: 

https://tuc-gr.zoom.us/meeting/register/tJArcOGhrj0jHt1G1mdy3C78KL6reTbcnVQW 

Το πρόγραμμα της ημερίδας: https://www.stadiodromia2022.pem.tuc.gr/el/programma

Η ιστοσελίδα της ημερίδας: https://www.stadiodromia2022.pem.tuc.gr

Facebook Event: https://fb.me/e/23pIBrGTl

Επικοινωνία:

Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας
28210-37331
career-center<στο>tuc.gr

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012