Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Δικτυακή διάλεξη του Ομ. Καθ. Ιoannis Chatzis (University of Waterloo, Canada)

H Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (ΜΗΧΟΠ) του Πολυτεχνείου Κρήτης με πρωτοβουλία του Φοιτητικού Παραρτήματος της Society of Petroleum Engineers (SPE) διοργανώνει διαδικτυακή διάλεξη του Διακεκριμένου Ομότιμου Καθηγητή (Distinguished Professor Emeritus) Ioannis Chatzis του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Waterloo στον Καναδά με τίτλο "The Oil and Gas Industry and how to get a professional job in there" (περίληψη και βιογραφικό παρακάτω).

Ο Ομ. Καθ. Ioannis Chatzis είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για την έρευνά του στη θεματική περιοχή της Μηχανικής Πετρελαίου, κυρίως στη μελέτη πολυφασικής ροής στην κλίμακα του πόρου και δικτύου πόρων, με σημαντικές εφαρμογές σε τεχνικές βελτιστοποιημένης ανάκτησης πετρελαίου, καθώς και γεωλογικής αποθήκευσης CO2. Η πρωτοποριακή εργασία του σε μικρομοντέλα και διατάξεις μικρορευστομηχανικής έχει καθορίσει την εξέλιξη της έρευνας για τη διασύνδεση της κλίμακας του πόρου με αυτή του πεδίου, προσφέροντας βαθύτερη κατανόηση στην επίδραση της μικροκλίμακας σε σύνθετες διεργασίες γεωλογικών ροών. Η επιστημονική του παραγωγή είναι πλούσια και ευρύτερα αναγνωρισμένη (Scopus: h-index=39, πάνω από 5000 ετεροαναφορές).

Η διάλεξη θα λάβει χώρα την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 στις 17.30 στον σύνδεσμο:

https://tuc-gr.zoom.us/j/93879757220?pwd=c0I4TzR0NEp5RUxFUk9zbFNpSGQ3dz09

Meeting ID: 93879757220 Password: 592891

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012