Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

SUSTENG 2023 | Πρόσκληση για Υποβολή Περιλήψεων (λήξη: 01.05.2023)

.

2nd International Conference on Sustainable Chemical and Environmental Engineering

14-18 Ιουνίου 2023

Λεμεσός, Κύπρος

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Βιώσιμης Χημικής Μηχανικής και Μηχανικής Περιβάλλοντος (SUSTENG 2023) θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό της Κύπρου, μεταξύ 14 και 18 Ιουνίου 2023, τόσο με φυσική, όσο και με εικονική, παρουσία. Το SUSTENG 2023 συνδιοργανώνεται από το Εργαστήριο Σχεδιασμού Περιβαλλοντικών Διεργασιών (DEPLab) του Πολυτεχνείου Κρήτης και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο Καθ. Πέτρος Γκίκας, Διευθυντής του DEPLab της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ).

Πρόσκληση για Περιλήψεις

Για την υποβολή περιλήψεων στο SUSTENG 2023, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο. Η προθεσμία υποβολής περιλήψεων είναι η 1η Μαΐου 2023.

Μετά το συνέδριο, όλες οι περιλήψεις/εργασίες θα δημοσιευτούν στα Πρακτικά SUSTENG 2023 με αριθμό ISBN, ενώ επιλεγμένα άρθρα θα δημοσιευθούν σε τουλάχιστον δύο Special Issues σε επιστημονικά περιοδικά υψηλού IF (περισσότερα στοιχεία θα δοθούν σύντομα).

Πληροφορίες Συνεδρίου

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τον επίσημο ιστοτόπο του συνεδρίου ή επικοινωνήστε με τους διοργανωτές στο secretariat.susteng@tuc.gr.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012