Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Γιάννης Φίλης: Λάθος η εμπορευματοποίηση της Ανώτατης Παιδείας

Χανιώτικα Νέα, 08.07.2013

«Λάθος» χαρακτηρίζει ο τέως πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητής Γιάννης Φίλης, σε συνέντευξή του στα 'Χ.Ν.' την εμπορευματοποίηση της Ανώτατης Παιδείας.
Αφορμή για τη συνέντευξη αποτελεί η διάκρισή του από τη Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Καλιφορνίας, η οποία θα τον βραβεύσει τις επόμενες ημέρες στο Λος Αντζελες. Ο κ. Φίλης επελέγη από ειδική επιτροπή για να λάβει το βραβείο 'Alumni Achievement Award  in Academia' (βραβείο εξαίρετων επιτευγμάτων αποφοίτων στον ακαδημαϊκό τομέα) του 2013, που απονέμει ετησίως η Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, UCLA. Η τιμή αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες που απονέμει το Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με το οποίο: «Το βραβείο αναγνωρίζει τις σπουδαίες επιδόσεις αποφοίτων μηχανικών του UCLA στους τομείς που επέλεξαν, συμπεριλαμβανομένων των Πανεπιστημίων και της βιομηχανίας».
Η βράβευση θα γίνει την 1η Νοεμβρίου σε ειδική τελετή στο Λος Αντζελες.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στα Χανιώτικα Νέα.

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012