Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Καλωσόρισμα πρωτοετών από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Το Πολυτεχνείο Κρήτης καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριές του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κτίριο Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη, την Τετάρτη 24/9/2014. Η εκδήλωση αποτέλεσε μία ευκαιρία γνωριμίας των πρωτοετών, με τις 5 Σχολές και με τις φοιτητικές ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Εκπρόσωποι των Σχολών παρουσίασαν το προφίλ της κάθε Σχολής και έδωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ''ταυτότητα'' των Σχολών,  τις δραστηριότητες,  τα προγράμματα σπουδών, τα εργαστήρια, τα επαγγελματικά δικαιώματα, τις μελλοντικές επαγγελματικές προοπτικές, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες γνωριμίας με τις Σχολές. 

Οι φοιτητικές ομάδες παρουσίασαν το έργο και τις δραστηριότητές τους , με εκπροσώπους που παρείχαν χρήσιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων και  την συμμετοχή σε αυτές.

Μέσα από παράλληλα δρώμενα, οι νέοι φοιτητές του Πολυτεχνείου είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις δραστηριότητες των Αθλητικών Ομάδων, της ομάδας IEEE Student Branch, της Εικαστικής Ομάδας, της Θεατρικής ομάδας, να «ταξιδέψουν»  με το BEST, το ESN και την Ιστιοπλοϊκή Ομάδα, να φωτογραφηθούν  από την ομάδα Φωτοσκίαση μέσω μίας διαδραστικής εικαστικής εγκατάστασης, να παρακολουθήσουν performances και μαθήματα από την Χορευτική Ομάδα και να ακούσουν μουσική με Ένταση! 

Το καλωσόρισμα των πρωτοετών έγινε με την υποστήριξη της εταιρείας Αφοί Χιωτάκη ΑΒΕΕ, χορηγού της εκδήλωσης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012