Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Η 3η παράσταση του Φεστιβάλ έφτασε!

"O Αη Βασίλης είναι Σκέτη Λέρα" του Josiane Balasko σε διασκευή Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου από την θεατρική ομάδα "Υποκριτές" του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σήμερα στις 21:30 στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων. Είσοδος Ελεύθερη!

Περιγραφή Ομάδας:

Η θεατρική Οµάδα του Φοιτητικού Συλλόγου ΤΜΣΠΣ ιδρύθηκε το 2006. Ηπρώτη παράσταση που ανέβασε ήταν το 2008, χρονιά που συµµετείχε στην πολιτιστική εβδοµάδα του Πανεπιστηµίου Αιγαίου, µε το έργο του Ζαν Πωλ Σαρτρ “Κεκλεισµένων των θυρών”. Την επόµενη χρονιά συµµετείχε στο REACT FESTIVAL µε µία performance µικρής διάρκειας. Το 2011 ήρθε η συµµετοχή στο 8ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πανεπιστηµιακού θεάτρου που διοργανώθηκε τον Μάη της ίδιας χρονιάς στη Μυτιλήνη, µε Τρία Μονόπρακτα του Άντον Τσέχωφ: “Ηπρόταση Γάµου”, “Η Επέτειος”, “Η Αρκούδα”. Τελευταία δουλειά της ομάδας αποτέλεσε η παρουσίαση του θεατρικού έργου του Σέρτζι Μπελμπέλ “Μια Στιγμή Πριν” στο Θέατρο Απόλλων της Ερμούπολης, τον Μάιο του 2012.
Περιγραφή έργου:

«Η πόλη είναι ένα φριχτό τέρας που καταβροχθίζει χωρίς οίκτο τους αδύναμους. Η μοναξιά και η αποξένωση οδηγούν κάθε χρόνο δεκάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία. Γι’ αυτό έχει δημιουργηθεί η τηλεφωνική γραμμή συμπαράστασης «Η ζωή είναι γλυκιά». Νοιώθεις μόνος; Νοιώθεις απελπισμένος; Σκέφτεσαι να κρεμαστείς; Να πέσεις από το παράθυρο; Να πιεις άκουα φόρτε; Πριν το κάνεις, πάρε μας! Η ζωή είναι γλυκιά..» 
Μια εκτός τόπου και χρόνου μαύρη κωμωδία, ακατάλληλη για ανηλίκους, που σατιρίζει τις σχέσεις των ανθρώπων και υπενθυμίζει την έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σημερινή κοινωνία. 
Σενάριο: Josiane Balasko
Διασκευή: Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου 
Σκηνοθεσία: Μάκος Ανδρέας-Ορφέας, Νούσσης Γιάννης