Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Γνωριμία με την ομάδα TUCer του Πολυτεχνείου Κρήτης | Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 | Πολυτεχνειούπολη

Η ομάδα TUCer (Technical University of Crete eco racing) σας προσκαλεί σε εκδήλωση γνωριμίας, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 13:00, στην αίθουσα 145.Π.42 του Κτιρίου Επιστημών, όπου θα γίνει παρουσίαση του έργου και των δραστηριοτήτων της. Μέσω της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους τομείς των Ηλεκτρονικών, των Μηχανολογικών αλλά και του Marketing-Graphic Design, στους οποίους δραστηριοποιείται η ομάδα. Ταυτόχρονα θα μπορέσετε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην ομάδα.Η εκδήλωση αφορά τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλων των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://bit.do/ePqEM
Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής εδώ: https://bit.ly/2VsftdO    

Λίγα λόγια για την ομάδα TUCer
Από το 2007 η ομάδα TUCer του Πολυτεχνείου Κρήτης σχεδιάζει και κατασκευάζει ηλεκτρικά οχήματα χαμηλής κατανάλωσης και μηδενικών ρύπων, που χρησιμοποιούν ως καύσιμο υδρογόνο. Αποτελείται από φοιτητές και ερευνητικό προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης που οραματίζονται μια φιλική προς το περιβάλλον αυτοκίνηση και παθιάζονται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Από τη στιγμή της ίδρυσής της μέχρι και τώρα, η συμμετοχή σε αυτήν είναι αποκλειστικά εθελοντική. Η πολύχρονη αγωνιστική εμπειρία της ομάδας TUCer συνοδεύεται από κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις.

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012