Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Δενδροφύτευση στην Πολυτεχνειούπολη | Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 | 10:00

Tην Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 από τις 10:00 έως τις 12:00 σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές σε δράση Δενδροφύτευσης που θα πραγματοποιηθεί εντός της Πολυτεχνειούπολης!

Η πρόσκληση εθελοντισμού αφορά όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο εθελοντή. Η δράση είναι zero budget, με τη συνεργασία χορηγών.

Για οργανωτικούς λόγους παρακαλούμε για την δήλωση συμμετοχής σας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://survey.tuc.gr/index.php/764913 

Δίνουμε ραντεβού στις 9.45 π.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο της Πολυτεχνειούπολης, στη διασταύρωση ΜΠΔ-ΜΗΧΟΠ-Εστίας και ομορφαίνουμε παρέα τον χώρο του Πολυτεχνείου μας!

Η δράση της δενδροφύτευσης στην Πολυτεχνειούπολη υλοποιείται με τη συνεργασία, της Διεύθυνσης Δασών Ν. Χανίων/Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, της ΔΕΔΙΣΑ GREEN Team και της εταιρείας COCO-MAT, με τη συμμετοχή της Ραδιοφωνικής Ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ράδιο Ένταση 93.5 FM.

Facebook Event

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012