Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Ημερίδα για την Αφαλάτωση με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε νησιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στην κατάμεστη αίθουσα διαλέξεων του «Κέντρου Πολιτιστικής & Κοινωνικής Μέριμνας» της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας η ημερίδα με θέμα «Αφαλάτωση με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε νησιά. Προοπτικές και χρηματοδοτικές ευκαιρίες για την Κρήτη», που διοργάνωσε ο Τ.Ο.Ε.Β. Ιεράπετρας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Βιομηχανικών, Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Συστημάτων, της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι εργασίες της ημερίδας ξεκίνησαν με το χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Mητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, και την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κ. Γεωργίου Δέδε. Ακολούθησαν οι εισηγήσεις της ημερίδας που έγιναν από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους των φορέων που ασχολούνται με τη διαχείριση των υδάτων σε έξι συνολικά ενότητες, με τελευταία τη σύνοψη των ενδιαφερόντων αποτελεσμάτων της ημερίδας από τους διοργανωτές Καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης κ.κ. Σπυρίδωνα Παπαευθυμίου και Γεώργιο Αραμπατζή.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012