Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Δενδροφύτευση στην Πολυτεχνειούπολη | Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 | 10:00

Tην Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 από τις 10:00 έως τις 12:00 σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ως εθελοντές σε δράση Δενδροφύτευσης που θα πραγματοποιηθεί εντός της Πολυτεχνειούπολης!

Η πρόσκληση εθελοντισμού αφορά όλα τα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο εθελοντή. Η δράση είναι zero budget, με τη συνεργασία χορηγών.

Για οργανωτικούς λόγους παρακαλούμε για την δήλωση συμμετοχής σας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας: https://survey.tuc.gr/index.php/764913 

Δίνουμε ραντεβού στις 9.45 π.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο της Πολυτεχνειούπολης, στη διασταύρωση ΜΠΔ-ΜΗΧΟΠ-Εστίας και ομορφαίνουμε παρέα τον χώρο του Πολυτεχνείου μας!

Η δράση της δενδροφύτευσης στην Πολυτεχνειούπολη υλοποιείται με τη συνεργασία, της Διεύθυνσης Δασών Ν. Χανίων/Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, της ΔΕΔΙΣΑ GREEN Team και της εταιρείαςCOCO-MAT, με τη συμμετοχή της Ραδιοφωνικής Ομάδας του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ράδιο Ένταση 93.5 FM.

Facebook Event

 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012