Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Συνάντηση για την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών σχετικών με την διαχείριση κινδύνου από φυσικές καταστροφές

Στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου έλαβε μέρος στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης συνάντηση εταίρων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με θέμα την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών σχετικών με την διαχείριση κινδύνου από φυσικές καταστροφές στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων.

Ειδικοί απο τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων και τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετέχουν ως εταίροι συζήτησαν την πορεία του προγράμματος και την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου σχετικών με τις φυσικές καταστροφές, ένα αντικείμενο που συγκεντρώνει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Το πρόγραμμα διαχειρίζεται το Πανεπιστήμιο της Νις στη Σερβία, με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Καθηγητή Milan Gociz. Τοπικοί οργανωτές ήταν ο Καθηγητής Γεώργιος Σταυρουλάκης και η κα. Μαρία Μπακατσάκη απο το Εργαστήριο Υπολογιστικής Μηχανικής και Βελτιστοποίησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ευρίσκονται στην ιστοσελίδα: http://www.natrisk.ni.ac.rs/ 

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012